top of page

Finlir Kommunikation grundades 2021 med ambitionen om att erbjuda det bästa kommunikationsstödet för små och medelstora företag. Jag som driver Finlir heter Lisa Borges och har en 15-årig bakgrund inom PR och kommunikation, med  erfarenhet som innebär att jag kan ge stöd inom alla delar som ingår i en kommunikationsavdelnings uppdrag. Från att skapa kommunikationsstrategier, SEO-optimerade texter och lockande innehåll till sociala medier, intranät, nyhetsbrev, enklare filmproduktion och bildredigering; till att vara er presskontakt, opinionsbilda och hålla i medieträningar med era talespersoner. Finlir erbjuder även praktiskt stöd under mediekrisen eller - innan krisen blåser upp - hjälp med att skapa en trygg plan för er kriskommunikation

Jag drivit PR- och kommunikationsarbete i små ideella kulturverksamheter, inom gruvindustrin och järnvägssektorn. Jag har även en bakgrund som medieanalytiker. 

 

Här kan du läsa mer om vad Finlir stöttar med. 

 

Kommunikation är ett kraftfullt verktyg för att öka försäljning, bygga förtroende, stärka varumärket, driva sakfrågor och påverka politiska beslut. Den får människor att agera och rätt använd bidrar den till att skapa förutsättningar för att verksamheter ska växa och utvecklas. Hör av dig så tar vi reda på vilka kommunikationsinsatser som kan hjälpa er.

Lisa Borges_Finlir.jpg

Lisa Borges

Drunknar ni i PR-arbete? 

bottom of page