Finlir Kommunikation grundades 2021 efter ett år som ändrat vanorna för hur vi rör oss, arbetar och umgås. Kontakter på distans har blivit vanligare och även mindre företag, med begränsade administrativa resurser förväntas nu hålla digital kontakt med sin omvärld. Finlir avlastar i den uppkopplade vardagen, ger expertråd och praktisk hjälp på de flesta områden inom PR, varumärkesarbete och kommunikation. 

Finlirs ambition är att vara Sveriges främsta kommunikationsbyrå för små och medelstora företag. Jag som driver Finlir heter Lisa Borges. Med ett starkt nätverk och över 12 års erfarenhet av PR och kommunikation hjälper jag er med allt som kan ingå i en kommunikationsavdelnings uppdrag. Från att skapa kommunikationsstrategier, SEO-optimerade texter och lockande innehåll till sociala medier, intranät, nyhetsbrev, enklare filmproduktion och bildredigering; till att vara er presskontakt, opinionsbilda och hålla i medieträningar med era talespersoner. Finlir erbjuder även praktiskt stöd under mediekrisen eller - innan krisen blåser upp - hjälp med att skapa en trygg plan för er kriskommunikation.

Tidigare har jag drivit PR- och kommunikationsarbete i små ideella kulturverksamheter, inom järnvägssektorn och i ett internationellt infrastrukturbolag. Jag har även en bakgrund som medieanalytiker. 

 

Här kan du läsa mer om vad Finlir stöttar med. 

Jag som driver Finlir Kommunikation heter Lisa Borges. De senaste 12 åren har kommunikation och PR varit en stor del av mitt liv, och under tiden har kommunikationsfrågorna smugit sig in och blivit en del av mig.

 

Kommunikation lämnar spår i alla delar av samhället. Om den är transparent, ansvarsfull, aggressiv eller defensiv; om den har fokus på att vara informativ eller att påverka beslut - så får det effekt hos människor som kommunikationen riktar sig till. (Och även verksamheter består av människor, eller hur?) 

 

Kommunikation får människor att agera och den kan både stjälpa och hjälpa beroende på hur vi använder den. Hör av dig så tar vi reda på vilka kommunikationsinsatser som kan hjälpa er.

Lisa Borges_Finlir.jpg

Lisa Borges

Drunknar ni i PR-arbete?