top of page

Finlirs tjänster

Dator kamera.JPG

tjänster inom PR och kommunikation

Finlir erbjuder praktisk och strategisk hjälp inom nästan alla områden för PR och kommunikation. Välj att ta hjälp med enstaka uppdrag eller anlita Finlir löpande som er virtuella kommunikationsavdelning. Era behov styr innehållet och hur stort uppdraget blir.

scrollinsta_edited.jpg

bli mästare på att stärka varumärket i sociala medier

Starta ert första konto i sociala medier eller driv mer trafik till kanalerna ni redan har. Finlir hjälper er med en strategi och rutiner som får sociala medier att arbeta för er. 

Manniskorsom gar.JPG

workshops & projektledning kriskommunikation

I denna workshop tar vi fram en kriskommunikationsrutin som stärker organisationen, varumärket och hjälper er förbi blindskären under och efter en kris. Vi går även igenom hur ni undviker att hamna i vissa sorters kriser med hjälp av löpande kommunikation. Workshopen är effektiv för att bygga ett starkt och motståndskraftigt varumärke.

microphone-1562354_1920.jpg

medieträning

Vare sig ni befinner er i en mediestorm eller har en spännande nyhet ni vill nå ut med, så kommer ni att ha nytta av den här kursen. Ni lär er tekniker för att bemästra intervjusituationen och får inblick i vilka händelser som har nyhetsvärde för journalister. 

bottom of page